Never waste a first impression

Een website is de basis voor succesvolle marketing

Ik wil meer weten

Een website is vaak één van de eerste uitingen die een potentiële klant van je ziet. Never waste a first impression! Daarom ontwikkelen wij websites met een goed verhaal, die er professioneel uitzien, technisch on point zijn en een boost geven aan je marketing.

Professionele website
De basis voor (online) marketing
Meer leads, meer klanten

Ons team werkt dagelijks aan het ontwikkelen van websites. Onze websites bevatten deze elementen:

Goed verhaal

Meestal beginnen we met een strategiesessie zodat we jullie zó goed leren kennen dat we jullie verhaal moeiteloos kunnen vertalen naar een website. Een goed verhaal brengen we over door rake teksten, professionele fotografie en een aantrekkelijk design.

Responsive

Wij zorgen dat je website het op een smartphone en tablet even goed doet als op een desktop. Waarom? Omdat wij uit de statistieken weten dat de meeste bezoekers je website bekijken via een mobiel device.

Meten is weten

Via Google Analytics geven we inzage in het verkeer op je website. Zo zie je wat de best bezochte pagina’s zijn en waar je bezoekers vandaan komen. Interessante informatie en onmisbaar als je meer met (online) marketing wilt gaan doen!

Zelf bijhouden

Wij werken met het Wordpress CMS, waarbij je zelf teksten kan wijzigen. Wil je dat liever niet? Dan doen wij het voor je. Door ons jaarlijkse onderhoud zorgen we dat het systeem up to date blijft en worden er back-ups gemaakt. Alles om jouw website jaar in, jaar uit goed te laten draaien.

Wireframesessie

Een wireframesessie is een meeting waarbij we het geraamte van de website uitdenken en uittekenen.
Tijdens het schetsen van het wireframe kijken we strategisch naar de website. Welke route mag een bezoeker doorlopen? Hoe laten we hem snel vinden waar hij naar op zoek is? Hoe zorgen we dat de website gaat converteren? Welke landingspagina’s en c2a’s zijn hiervoor nodig?

We bekijken ook hoe de huidige website presteert. Onder andere door Google Analytics wat de best bezochte pagina’s zijn en waar de meeste conversies vandaan komen. Waardevolle informatie die we meenemen in het ontwerp van de nieuwe website. Door met elkaar te brainstormen maken we de inrichting van de website beter. Met uiteindelijk meer succes!

Onwerp website Lakerveld

Website als basis voor (online) marketing

Hoger in Google met je website: We kunnen ervoor zorgen dat je website beter gaat scoren in Google. Hiervoor draaien we een SEO (search engine optimalisation) -programma, waarbij we honderd en één handelingen verrichten om jouw website beter te laten scoren. Je krijgt inzage in de statistieken en wordt maandelijks bijgepraat over de prestaties van je website.

Marketing op maat: Je kunt meer leads via je website krijgen via SEO, maar ook via social media, Google Adwords, het installeren van een chatbot et cetera. Om dit voor elkaar te krijgen hebben wij Marketing op Maat in het leven geroepen. Hiermee werken we 6 maanden lang aan jouw marketing, zichtbaarheid en leads, voor een vast bedrag per maand. Lees hier meer over je marketing uitbesteden.

Een goede website betaalt zichzelf terug 🚀

Een nieuwe website laten ontwikkelen?

Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Of wil je weten wat het kost om een website door ZOUT te laten ontwikkelen? Het is lastig om algemene tarieven te noemen omdat de prijs afhankelijk is van specifieke wensen en eisen. We maken graag kennis om je plannen te bespreken en maken dan graag een vrijblijvende prijsopgave voor je.
  Maartje Boschman, IQ Messenger

  ZOUT zorgt ervoor dat organisaties in de zorg en industrie onze state-of-the-art alarmeringssoftware nóg beter kunnen vinden door middel van de SEO-optimalisatie van onze website. Bij ZOUT denken ze erg met je mee en verrassen ze ons met leuke ideeën om écht het verschil te maken.

  Ernst Verhoef, Estate Parking

  Onze ervaring met ZOUT: Een jong team met veel ambitie en een hoog bereik binnen de mediakanalen. Elke stap wordt overwogen genomen met als uitgangspunt het behalen van een positief eindresultaat. Goeie feedback met visie voor groei en vooruitgang.

  Eldert Reedeker, Struijk & Struijk

  ZOUT helpt ons met het uitvoeren van de marketingtaken. Iedereen in het team heeft een eigen discipline, wat ertoe leidt dat ze alle expertise in huis hebben en we met al onze vragen terecht kunnen. De communicatie verloopt met korte lijnen en is lekker duidelijk.