Reclamebureau Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee is heel wat ondernemers rijk. Van horeca tot winkels en van bouw tot communicatie. En in die laatste tak; daar zijn wij. ZOUT Media, het reclamebureau van Goeree-Overflakkee. En wat hebben al die andere ondernemers nodig? Juist, daar zijn wij weer ;-).

Logo, website, social media, strategie. Het is allemaal belangrijk voor de ondernemer van nu. Want zonder deze dingen, word je eigenlijk niet echt meer serieus genomen en is het lastig om een goede positie in de markt te verkrijgen. Wij helpen je graag hiermee en zorgen ervoor dat de ondernemer kan doen waar hij echt goed in is: ondernemen.

Het verhaal van ZOUT Media

ZOUT ontstond als een hobby. Esther en Dirk werkten allebei fulltime bij een andere werkgever en in hun vrije tijd werkten ze samen achter de computer en hielpen ze wat klanten met hun communicatie en marketingproblemen. Maar al gauw begon het te kriebelen en werden steeds meer avonden besteed aan deze hobby. En toen ging het snel. Steeds meer klanten schakelden de hulp in van deze vakidioten. Zo gingen ze van fulltime, naar parttime en uiteindelijk naar fulltime ZOUT. Veel mensen vragen trouwens waar deze naam vandaan komt: ZOUT Media is de smaakmaker in communicatie. Daarnaast is het lekker Hollands en is de naam goed te onthouden.

Nu ongeveer 10 jaar later, werken we met grote en kleine klanten. Vaak van Goeree-Overflakkee, omdat we graag werken met de lokale ondernemer. We vinden het belangrijk dat deze kleine ondernemers groeien en dat ze gesteund worden in het werk dat ze doen.

Maar de vraag werd te groot om het met z’n tweeën te blijven doen en het werd dus tijd voor uitbreiding. Inmiddels zijn we een sterk team van 4 man. Young professionals, allemaal hbo-achtergrond en zijn we goed in verschillende takken. Zo vullen we elkaar aan en runnen we eigenlijk met z’n allen dit bedrijf. Op onze blog stellen we onszelf voor, neem hier gerust even een kijkje.

‘’Maar wat doen jullie dan eigenlijk?’’

Wij zorgen ervoor dat bedrijven de aandacht krijgen die ze verdienen. Met als doel nieuwe klanten, nieuwe medewerkers en leuke opdrachten binnen te krijgen. Dit doen we door middel van het bedrijf goed te positioneren door strategie, design, social media en online allemaal op z’n plek te zetten. We zorgen voor een sterk fundament om naar buiten te treden zodat ze op een unieke en onderscheidende manier in de markt komen. De ondernemer blijft lekker ondernemen en wij zorgen ervoor dat het plaatje daaromheen klopt. We zijn dus eigenlijk een soort verlengstuk van je bedrijf. Zie ons als een zakelijke vriend. We luisteren naar je, helpen je en denken net dat laagje dieper.

‘’Nou, we doen van alles! ‘’

Eigenlijk begint elke stap die we zetten met strategie. Zo beginnen we dus ook elke samenwerking. Waar liggen de kansen van het bedrijf? Wie is de doelgroep? Wat zijn de drijfveren? Hoe willen we communiceren? Dit is het startpunt van het visuele marketingplaatje. Dit vertalen we door naar design, de website en social media.

Case

Verzuimacademie is een app waar je alles leert over re-integratie en verzuim. Waar en wanneer je zelf maar wilt. Ze schakelden onze hulp in. Want over marketing en communicatie wilden ze nog wel wat leren. We hebben een strategiesessie voor ze ontwikkeld waarin we naar de markt zijn gaan kijken. We bepaalden de sterktes en de zwaktes van het bedrijf en de kansen en bedreigingen die zichtbaar waren in de markt. Hierdoor werd de propositie duidelijk en was er een verhaal waarmee we gingen communiceren met de doelgroep. De stappen die hierna volgden waren een logo, huisstijl en een website die is gebouwd om leads te generen waardoor de nieuwe klanten nu binnenstromen.

Grafisch design

We zijn gespecialiseerd in het vormgeven van sterke logo’s. Het logo is vaak het eerste wat een (potentiële) klant ziet en moet dus pakkend en herkenbaar zijn. Maar ook een goede en frisse huisstijl mag niet ontbreken in de visuele identiteit van je bedrijf. Daarnaast helpen we je ook graag met losse grafische uitingen zoals het realiseren van bijvoorbeeld brochures, flyers of belettering van auto’s. Bekijk ons werk op de website.

Online

Een website hoort niet zomaar een website te zijn. Een website draagt bij aan je positionering in de markt. Wij maken websites die we optimaliseren voor vindbaarheid en conversie. We kijken verder dan alleen de voorkant. Natuurlijk, je website moet er overzichtelijk en gelikt uitzien. Maar alleen dat is niet genoeg. Wij weten wat de standaarden van deze tijd zijn qua design, optimalisatie en responsive. Dit alles passen we toe op jouw website zodat jij je bezig kunt houden met de klanten die binnenkomen.

Case

Zo hadden we pas geleden Goereebox aan onze tafel. Een leuk initiatief op het eiland. Het concept is simpel: je koopt een garagebox en je mag hiermee doen wat je wilt. Maar hoe bereik je je doelgroep? Welke marketing en communicatie ga je inzetten? We hebben een prikkelende Facebookcampagne opgezet die getarget was op de doelgroep. Daarnaast maakten we een duidelijke website waarin duidelijk werd wat Goereebox is en wat de mogelijkheden waren. Door de Facebookcampagne genereerden we veel leads naar de website en waren de boxen binnen no-time uitverkocht!

Social media

Social media wordt met de minuut belangrijker voor je onderneming. Maar je kunt meer bereiken met social media dan dat je in eerste instantie misschien zou denken. Wij hebben gecertificeerde social media experts in huis die je het kunnen leren! We geven Facebook en LinkedIntrainingen waarbij we je de fijne kneepjes van het social media vak leren.

Wil je er liever helemaal geen omkijken meer naar hebben? Dat kan ook! Wij kunnen het geheel van je overnemen. We hebben verschillende abonnementen waarbij we jouw social media accounts helemaal onder de loep nemen en verbeteren. Maar ook plaatsen we berichten op je kanalen en houden we de statistieken voor je bij. Ons inhuren scheelt je een hoop zorgen en het levert verassende resultaten op!
Wil je meer informatie hierover? Check onze website.

Reclamebureau Goeree-Overflakkee maakt je bijzonder

Communicatie is je marketingtool. Het zorgt voor klanten, websiteverkeer, langdurige klantrelaties en professionaliteit. Ons team is sociaal, relaxt en bovendien groot liefhebber van ons eigen vak. Dit uit zich in sterk ontwikkelde campagnes en strak design. Wij geven je deskundig advies over hoe je je moet positioneren in de markt en welke communicatiemiddelen hiervoor nodig zijn. Wij maken niet zomaar een website of een Facebookpost. Alleen het plaatje is niet genoeg. Bij alles wat we maken en doen zit er een strategische invalshoek achter zodat jij, als ondernemer, echt extra waarde creëert in de markt.

Heb je ons nodig?

As you can see, we zijn van alle communicatiemarkten thuis. Omdat we zowel print als online doen, maken we de cirkel rond. We zijn uniek omdat we net dat laagje dieper denken. We zien waar jouw doelgroep is en halen alles uit de kast deze te bereiken. We pakken de breedte van de marketing aan en bepalen daarna wat het beste is voor jouw onderneming zodat we er alles uithalen wat erin zit! Dus kunnen jouw bedrijfskanalen wel een boost gebruiken of is het tijd voor een nieuwe positionering? ZOUT staat paraat!

Neem contact met ons op en kom een bakje koffie bij ons drinken!