Wij zijn het creatieve team dat jouw merk en marketing vooruit stuwt.

Wij zijn vakmensen die hard gaan, voor jou. We houden van aanpakken en doorpakken. Niet lullen maar poetsen. Want naast de brains die we in huis hebben zijn we echte doeners. Wij geloven dat we met onze kennis en ervaring jouw bedrijf verder kunnen brengen. Interesse? Laten we kennismaken!

Dirk

DIRKTEUR EN CHEF WEBSITES

Creatief en recht door zee. Dirk is de ideale gesprekspartner voor onze klanten. Hij is een kei in brainstormen en weet als geen ander een strategie te vertalen naar een online pareltje.

Esther

STRATEEG

Het ontwikkelen van creatieve merkconcepten is haar passie. Ze weet welke vragen ze moet stellen om door te dringen tot de kern. Kritisch, maar met flair. Daarnaast weet ze ook nog eens (bijna) alles van social media.

Marloes

MARKETEER

Marloes helpt je om jouw doelen te bereiken. Het verhaal van jouw organisatie vertaalt ze moeiteloos naar een online marketing of social media strategie die voor jou werkt. Leuk weetje; veel mensen denken dat ze de zus van Esther is.

Jitske

MARKETEER

Jitske is onze spin in het web op het gebied van marketing, ze houdt ervan om nieuwe uitdagingen op het gebied van strategie en marketing aan te gaan en organisaties een groter podium te geven.

In de studio

Onze studio is een creatieve plek waar hard gewerkt wordt voor onze klanten. Iedere maandag starten we met een Stand-Up waarin iemand uit ons team een inspirerende quote deelt en daarna nemen we kort de week met elkaar door. Wij ervaren dat gezelligheid, een relaxte sfeer en hard werken hartstikke goed samen gaan.

Werken bij ons?

Spreekt ons bedrijf je aan en wil je ons team komen versterken? We komen graag in contact met talentvolle mensen op het gebied van ontwerp, websites, social media en online marketing. Stuur vrijblijvend een berichtje met wat je kan en waarom je bij ons zou moeten werken. Ook voor stagiairs!