VANAF €320,- PER MAAND

Besteed je marketing uit voor een vast bedrag per maand

Ik wil mijn marketing uitbesteden

Ben jij overtuigd van het nut van (online) marketing, maar heb je de kennis en skills niet in huis? Onze marketing experts helpen je maar al te graag!

Laat je zichtbaarheid, naamsbekendheid en/of sales groeien;
Bespaar tijd door marketing uit te besteden aan professionals;
Met onze online marketing skills behaal jij de beste resultaten
Jij doet waar jij goed in bent, dan doe wij dat ook!

Wat wij voor je doen

Vindbaarheid in Google verhogen

Adverteren via LinkedIn, Facebook en Instagram

Social media accounts onderhouden

Nieuwsbrieven versturen aan klanten en prospects

Wij zijn jouw marketingteam op afstand

Ben jij klaar om je marketing naar een next level te brengen? Wil jij je organisatie laten groeien? Dan staan wij voor je klaar! Wij helpen jou met het bepalen van je marketingdoelen én voeren de marketing uit om deze doelen te behalen. 

Wij starten de samenwerking altijd met een marketingsessie en een analyse van de huidige marketing. Dit helpt ons om een compleet beeld te krijgen van jouw product/dienst, je doelgroep en je concurrenten. Tijdens de uitvoer maken we de online marketing meetbaar en ontvang je maandelijkse updates. Door samen te werken bereiken we de beste resultaten!

#marketingopmaat 🚀

Marketing voor een vast bedrag per maand?

Ben jij geïnteresseerd in onze marketing skills en wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismakingssessie. Tot snel!
  Maartje Boschman, IQ Messenger

  ZOUT zorgt ervoor dat organisaties in de zorg en industrie onze state-of-the-art alarmeringssoftware nóg beter kunnen vinden door middel van de SEO-optimalisatie van onze website. Bij ZOUT denken ze erg met je mee en verrassen ze ons met leuke ideeën om écht het verschil te maken.

  Ernst Verhoef, Estate Parking

  Onze ervaring met ZOUT: Een jong team met veel ambitie en een hoog bereik qua marketingkanalen, waaronder SEO & SEA. Elke stap wordt overwogen genomen met als uitgangspunt het behalen van een positief eindresultaat. Goede feedback, met visie voor groei en vooruitgang.

  Eldert Reedeker, Struijk & Struijk

  ZOUT helpt ons met het uitvoeren van de marketingtaken, zoals SEO, SEA en advertentiecampagnes op social media. Iedereen in het team heeft een eigen discipline, wat ertoe leidt dat ze alle expertise in huis hebben en we met al onze vragen terecht kunnen. De communicatie verloopt met korte lijnen en is lekker duidelijk.