Terugblik 2021

Het jaar zit er (bijna) op. Tijd om terug te blikken op dit, wederom, bijzondere jaar. Wat is er veel gepasseerd dit jaar, en tegelijkertijd is het omgevlógen. Gelukkig hebben we de foto’s nog. We nemen je mee in ons 2021!

Dit jaar mochten we naast onze vaste klanten ook weer nieuwe klanten verwelkomen. We hebben ons onder meer verdiept in de wereld van architecten, transport, consultancy, duurzame initiatieven, design keukens, polyplastics en nog veel meer.

We deden strategiesessies, ontwikkelden logo’s en huisstijlen, bouwden websites en voerden (online) marketingcampagnes. Google ads campagnes, display advertising, SEO, you name it, we deden het dit jaar. We gaven Facebook, Instagram en LinkedIn trainingen, online en fysiek. Binnen en buiten de lockdown, niks was te gek. Ook zijn we met een magazine van ZOUT aan de slag gegaan, die dit voorjaar op de mat zal vallen.

Ook als team stonden we niet stil… zo ontwikkelde Mandy zich verder op digital design, Marloes breidde haar kennis en kunde uit op het gebied van online marketing, Dirk volgde een coachingstraject en Esther volgde trainingen op het gebied van strategische tools. We zijn als team qua skills verbeterd, maar ook qua persoonlijke ontwikkeling hebben we niet stil gezeten.

We brainstormden digitaal, we brainstormden met klanten, we brainstormden op kantoor, we brainstormden in de stad, we brainstormden aan zee. Heb ik al gezegd dat we hebben gebrainstormd dit jaar? Okay top 😊.

Ook waren we regelmatig op locatie te vinden om samen met video- en fotografen beelden te schieten. Voor de websites, marketing en wervingcampagnes van klanten maar ook om onszelf op de gevoelige plaat vast te leggen.

Er was ook nog tijd voor ontspanning…

We gingen in mei spontaan kanoën bij Meer Outdoor aan de Grevelingendam. In juni gingen we op (mini) citytrip naar Den Haag en Scheveningen. In oktober waren we te vinden aan de Brouwersdam en de kerstborrel sloten we af met cadeaus en gedichten. Gedichten vol schaamteloze feitjes en goed gerijmde grappen. Dan kom je erachter dat je als collega’s best veel van elkaar weet. We hebben als team afgesproken dat we deze zaken niet lekken 🤐.

Dankbaar

We zijn dankbaar voor dit jaar. Voor de mooie projecten die we mochten doen, het fijne en ontspannen contact met relaties en dat we in gezondheid en met plezier ons werk mochten doen. 2021 out, nu een paar dagen vrij. Tot volgend jaar allemaal en alvast een goede jaarwisseling!