Fotoverslag van onze mini citytrip

Na een jaar geen fatsoenlijk teamuitje te hebben gedaan, zijn we er maar eens fijn op uit getrokken met elkaar. Een mini citytrip naar Den Haag en Scheveningen. We nemen je mee in een fotoverslag!

Waar kun je het beste out of the box denken? Juist, out of the office! Verandering van omgeving helpt je creativiteit is onze ervaring. We begonnen de dag in Den Haag met een brainstorm voor een magazine dat we ontwikkelen.

 

 

Zit je lekker te lunchen aan het Plein in Den Haag, blijkt er op het Binnenhof een moord te zijn gepleegd. Ja, wij stonden ook raar te kijken. Bleek dat wij als amateur detectives opgeroepen werden om deze moord op te lossen.

 

 

Ja hoor, we hebben de dader! Mevrouw Antoinette M. Oort bleek met een schroevendraaier de politicus te lijf zijn gegaan. Gelukkig zit ze door ons werk nu achter slot en grendel.

 

 

Op naar het Kurhaus! Wel even een garderobe-wissel om in stijl te kunnen dineren. Wat een prachtige locatie is het Kurhaus toch. Na afloop zakten we af naar het strand, waar we onder het genot van een cocktail de zon in de zee zagen zakken.

 

 

We sloten de dag af met spelletjes in het hotel. De gemoederen liepen hoog op en het werd met het uur luidruchtiger. De foto’s houden we even voor onszelf als je het goed vindt.

Na een kort nachtje besloten we rustig op te starten op het strand. Een mooie afsluiter van dit gezellige uitje!