Instagram is nog steeds ontzettend populair. Gebruik Instagram om je business een boost te geven en in contact te komen met nieuwe klanten. Maak van je saaie account een aantrekkelijke feed!

Onze Instagram training is speciaal voor ondernemers en medewerkers die meer met een zakelijk Instagram account willen doen. We leren je hoe je sterke posts maakt, hoe je stories inzet, hoe je een aantrekkelijke feed creëert. Daarnaast leren we je wat handige apps zijn om te gebruiken en hoe je posts kunt inplannen. Wil je leren adverteren? Dan laten we dat aan je zien. Zullen we samen je eerste advertentie de wereld in slingeren?!

Waarom zou je een instagram training volgen bij ZOUT?

Nou… hierom! Wij zijn dagelijks bezig met de social media accounts van onze klanten. Onder andere het bijhouden van hun Instagram account, maken van stories en adverteren via Instagram. Wij hebben door de jaren heen veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van Instagram. Daardoor weten wij wat wel en niet werkt. Onze instagram training is de juiste keuze als je werk wilt maken van je Instagram account.

Instagram training
Instagram Training

Inhoud Instagram training

  • Vooral véél praktijk!
  • Brainstormen over goede content
  • Hoe maak je een contentstrategie
  • Instagram Stories
  • De mogelijkheden van adverteren
  • Meetbaar maken van Instagram
  • Inplannen, handige apps en Do's en Don'ts
  • Specifieke vragen vanuit jouw kant

Prijs Instagram training

De training kost € 350

Dit is een training van 3 uur, op ons kantoor in Middelharnis (30 min. onder Rotterdam). Op locatie kan ook, dan berekenen we reiskosten á 0,25 per km.

Meerdere personen

De instagram training kan ook worden gevolgd met meerdere personen. Zo bereken je de prijs:
1e persoon € 350
2e persoon + € 100
3e en volgende personen + € 50

De trainers

De training wordt gegeven door Marloes, Esther of Mandy. Wij zijn alledrie dol op Instagram (lichtelijk verslaafd). Naast theorie en praktijk hebben we veel aandacht voor jouw vragen. En oh ja, we hebben ook koekjes!

P.s. heb je dit blog over Instagram Shopping al gelezen? Misschien interessant voor je!

Training op maat

Heb je specifieke wensen voor de training? Laat het ons weten. Wij krijgen regelmatig de vraag of we een training over zowel Facebook, Instagram als LinkedIn kunnen verzorgen. Geen probleem, dan maken we een voorstel op maat voor je.

Inschrijven Instagram training

Wil je een training bij ons volgen? Vul dan je gegevens in en we nemen contact met je op!