Google Ads uitbesteden

Wil jij je bedrijf beter vindbaar maken in Google en meer conversies behalen? Dan biedt Google Adwords de oplossing. Het geavanceerde advertentieplatform van Google zorgt ervoor dat jij met je bedrijf bovenaan de zoekresultaten komt te staan. Adverteren in Google is best complex, daarom kun je beter Google Adwords uitbesteden aan een gespecialiseerd bureau. 

Waarom zou je adverteren via Google Adwords?

Wil je je website voor je laten werken? Geef het dan een goede boost met Google Ads. Op korte termijn wordt je website beter vindbaar, waardoor het aantal bezoeken, leads en verkopen toeneemt.

Google Adwords uitbesteden
Zo ziet Google Ads/Google Adwords eruit

Waarom Google Ads uitbesteden?

Google Ads is een complex systeem wat tijd en aandacht vraagt om de beste resultaten mee te behalen. Wij hebben de nodige studies gevolgd om expert te worden in Google Adwords. Wil je de beste resultaten voor je bedrijf en zeker zijn dat je advertentiebudget niet onnodig verloren gaat? Ga dan samenwerken met een Adwords specialist.

 • Wij hebben veel kennis in huis d.m.v. opleidingen en ervaring met andere Google Ads accounts
 • Behaal betere resultaten met hetzelfde budget
 • Maandelijkse updates van de resultaten zodat je weet wat het oplevert
 • Naast Search campagnes, stellen we ook Display, YouTube en Shopping in
 • We meten de resultaten uit met Google Tag Manager en Google Analytics, zodat jij precies weet wat je resultaat is
 • Wij zijn een allround marketingbureau, wat inhoudt dat we naast Google Ads altijd naar het grotere plaatje kijken om de beste resultaten te behalen.

Klant aan het woord

Droogijs Shop is één van de klanten die het Google Ads besteden aan ons overlaat. We hebben al mooie resultaten voor deze klant mogen behalen. Bekijk de case over google adwords uitbesteden waarin we uitgebreid beschrijven wat online marketing voor deze klant doet.

Waarmee wij je helpen:

Waarschijnlijk heb je geen verstand van het instellen van Google Ads. Dat kunnen wij ons goed voorstellen, want het is nogal een specifieke klus. En omdat je advertentiebudget uitgeeft wil je natuurlijk wel dat het goed gebeurt. Door ZOUT in te schakelen hoef je er zelf geen verstand van te hebben, maar werken we samen aan het beter vindbaar maken van jouw website.

 • Meer bezoekers op je website
 • Na 3 maanden al inzicht of het werkt voor jouw branche/product
 • Maandelijkse terugkoppeling over resultaten
 • Het abonnement is maandelijks opzegbaar

Google Adwords volledig uitbesteden

Wil je meer weten over onze werkwijze? Dit kun je verwachten:

1. Adviesgesprek: We leren elkaar kennen en bespreken samen de doelen van jouw bedrijf. We kijken kritisch naar de marketingmogelijkheden. Is Google Ads wel de oplossing voor jouw organisatie? En zo ja… welke Ads variant is het beste voor jullie, Search, Shopping, Display, YouTube bannering?

2. Zoekwoordenonderzoek: Wij voeren een zoekwoordenonderzoek uit om te ontdekken op welke zoekwoorden jij het beste gevonden kunt worden. Dit vormt de basis voor de Google Ads strategie.

3. Account inrichten: We maken een Google Ads account voor je aan en zorgen dat alle basis instellingen kloppen.

4. Campagnes inrichten: We zorgen voor een goede accountstructuur waarin alle campagnes op de juiste manier worden ingericht. Een goede basis is het halve werk.

5. Meetbaarheid: We richten Google Analytics en Google Tag Manager op de juiste manier in zodat we alle acties op de website kunnen meten. Denk aan telefoontjes, ingevulde contactformulier, gestarte chatberichten en aankopen in de webshop.

6. Optimalisatie: Iedere maand voeren we optimalisaties uit zodat de campagnes nog beter gaan presteren. Dit biedt ons ook de ruimte om te leren van de huidige resultaten en om nieuwe campagnes toe te voegen voor extra resultaat.

Google Ads account laten analyseren

Heb je al een lopend Google Ads account en wil je weten of je goed op weg bent? Ook dan helpen we je graag verder. We analyseren je account en geven tips over hoe je het kunt verbeteren. Afhankelijk van de grootte van je Google Ads account sturen we je een offerte toe.

Wat kost Google Ads uitbesteden?

Google ads uitbesteden vindt plaats op maandelijkse. Dit kan bij ZOUT vanaf 2 uur per maand € 170. Er zijn eenmalige instelkosten.

Om te weten op welke zoekwoorden je wilt adverteren is het aan te raden te starten met een zoekwoordenonderzoek. Wij onderzoeken welke zoekwoorden voor jouw organisatie het meest relevant zijn en geven hierover advies.

Vertel mij meer...

We vertellen graag meer over onze werkwijze en ideeën tijdens een kennismaking.

Mail naar hallo@zoutmedia.nl, bel naar 0187 – 64 21 64 of laat je gegevens hieronder achter.
  Maartje Boschman, IQ Messenger

  ZOUT zorgt ervoor dat organisaties in de zorg en industrie onze state-of-the-art alarmeringssoftware nóg beter kunnen vinden door middel van de SEO-optimalisatie van onze website. Bij ZOUT denken ze erg met je mee en verrassen ze ons met leuke ideeën om écht het verschil te maken.

  Ernst Verhoef, Estate Parking

  Onze ervaring met ZOUT: Een jong team met veel ambitie en een hoog bereik binnen de mediakanalen. Elke stap wordt overwogen genomen met als uitgangspunt het behalen van een positief eindresultaat. Goeie feedback met visie voor groei en vooruitgang.

  Eldert Reedeker, Struijk & Struijk

  ZOUT helpt ons met het uitvoeren van de marketingtaken. Iedereen in het team heeft een eigen discipline, wat ertoe leidt dat ze alle expertise in huis hebben en we met al onze vragen terecht kunnen. De communicatie verloopt met korte lijnen en is lekker duidelijk.