Google Ads uitbesteden

Google Adwords uitbesteden voor een vast bedrag per maand

Wil jij met je bedrijf beter gevonden worden in Google en meer conversies behalen? Dan biedt Google Adwords een oplossing voor jou. Het geavanceerde advertentieplatform van Google zorgt ervoor dat jij met je bedrijf bovenaan de zoekresultaten komt te staan. Het is echter niet aan te raden om zonder enige kennis van Google Ads te gaan adverteren, omdat het programma complex is. Wil jij dus alles uit Google Ads halen? Besteed dan de taken uit aan specialisten voor het beste resultaat. 

Waarom zou je adverteren via Google Adwords?

Wil je je website voor je laten werken? Geef het dan een goede boost met Google Ads. Op korte termijn wordt je website beter vindbaar, waardoor het aantal bezoeken, leads en verkopen toeneemt.

Waarom Google Ads uitbesteden?

Google Ads is een complex systeem wat tijd en aandacht vraagt om de beste resultaten mee te behalen. Ook wij hebben de nodige studies gevolgd om expert te worden in Google Adwords marketing. Wil je de beste resultaten voor je bedrijf en zeker zijn dat je advertentiebudget niet onnodig verloren gaat? Sla de handen dan ineen met een Adwords specialist. Je Google Adwords marketing uitbesteden heeft veel voordelen:

 • Wij hebben veel kennis in huis d.m.v. opleidingen en ervaring met andere Google Ads accounts;
 • Behaal betere resultaten met hetzelfde budget;
 • Naast Search campagnes, stellen we ook Display, YouTube en Shopping in;
 • We meten de resultaten uit met Google Tag Manager en Google Analytics, zodat jij precies weet wat je resultaat is;
 • Maandelijkse updates van de resultaten zodat je intern kunt verantwoorden wat Google Ads oplevert voor de organisatie;
 • Wij zijn een allround marketingbureau, wat inhoudt dat we naast Google Ads altijd naar het grotere plaatje kijken om de beste resultaten te behalen.

Wil je meer bezoekers naar je website? Wij helpen je graag met Google Ads!

 • Instellen van campagnes
 • Optimaliseren dagbudget en doelgroep
 • Relevante bezoekers op je website
 • Meer conversies

Google Ads volledig uitbesteden

Geen kaas gegeten van Online Marketing én Google Ads? Kies er dan voor om Google Ads volledig uit te besteden. Hoe dit werkt bij ZOUT?

 1. Adviesgesprek: We leren elkaar kennen en bespreken samen de doelen van jouw bedrijf. We kijken kritisch naar de marketingmogelijkheden. Is Google Ads wel de oplossing voor jouw organisatie? En zo ja… welke Ads variant is het beste voor jullie, Search, Shopping, Display, YouTube bannering?
 2. Zoekwoordenonderzoek: Wij voeren een zoekwoordenonderzoek uit om te ontdekken op welke zoekwoorden jij het beste gevonden kunt worden. Dit vormt de basis voor de Google Ads strategie.
 3. Account inrichten: We maken een Google Ads account voor je aan en zorgen dat alle basis instellingen kloppen.
 4. Campagnes inrichten: We zorgen voor een goede accountstructuur waarin alle campagnes op de juiste manier worden ingericht. Een goede basis is het halve werk.
 5. Meetbaarheid: We richten Google Analytics en Google Tag Manager op de juiste manier in zodat we alle acties op de website kunnen meten. Denk aan telefoontjes, ingevulde contactformulier, gestarte chatberichten en aankopen in de webshop.
 6. Optimalisatie: Iedere maand voeren we optimalisaties uit zodat de campagnes nog beter gaan presteren. Dit biedt ons ook de ruimte om te leren van de huidige resultaten en om nieuwe campagnes toe te voegen voor extra resultaat. De maandelijkse optimalisatie bieden wij al aan vanaf €160 per maand.

Google Ads account laten analyseren

Heb je al een lopend Google Ads account en wil je weten of je goed op weg bent? Ook dan helpen we je graag verder. We analyseren je account en geven tips over hoe je het kunt verbeteren. Afhankelijk van de grootte van je Google Ads account sturen we je een offerte toe.

Alleen een Google Ads campagne in laten richten

Wil jij adverteren via Google Ads en zeker zijn dat de basis goed is ingericht? Dan helpen we je graag met de opstart. Afhankelijk van jouw situatie bepalen we of een zoekwoordenonderzoek noodzakelijk is voor het beste resultaat én richten we de campagne(s) voor je in. Op basis van jouw wensen maken wij een offerte op maat.

Meer weten over onze werkwijze en vrijblijvend sparren over Google Ads en andere online marketing oplossingen? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. We nodigen je graag uit op ons kantoor in Middelharnis of via een videocall. 

Maartje Boschman, IQ Messenger

ZOUT zorgt ervoor dat organisaties in de zorg en industrie onze state-of-the-art alarmeringssoftware nóg beter kunnen vinden door middel van de SEO-optimalisatie van onze website. Bij ZOUT denken ze erg met je mee en verrassen ze ons met leuke ideeën om écht het verschil te maken.

Ernst Verhoef, Estate Parking

Onze ervaring met ZOUT: Een jong team met veel ambitie en een hoog bereik binnen de mediakanalen. Elke stap wordt overwogen genomen met als uitgangspunt het behalen van een positief eindresultaat. Goeie feedback met visie voor groei en vooruitgang.

Eldert Reedeker, Struijk & Struijk

ZOUT helpt ons met het uitvoeren van de marketingtaken. Iedereen in het team heeft een eigen discipline, wat ertoe leidt dat ze alle expertise in huis hebben en we met al onze vragen terecht kunnen. De communicatie verloopt met korte lijnen en is lekker duidelijk.