Struijk & Struijk Makelaardij is een begrip op Goeree-Overflakkee. Al tientallen jaren mogen ze inwoners van ons mooie eiland begeleiden bij de aan- en verkoop van hun woning.

Het herpositioneren van Struijk & Struijk voelde voor ons als een thuiswedstrijd. Het kantoor zit op steenworp afstand van ons bureau, en daarnaast zijn we als ondernemers goede bekenden van elkaar. Onder andere omdat beide bedrijven lid zijn van Businessclub Grevelingen. Het was tof om tijdens dit traject samen te werken en voor een periode intensief met elkaar op te trekken.

ZOUT helpt ons met het uitvoeren van de marketingtaken. Iedereen in het team heeft een eigen discipline, wat ertoe leidt dat ze alle expertise in huis hebben en we met al onze vragen terecht kunnen. De communicatie verloopt met korte lijnen en is lekker duidelijk.

 
Eldert Reedeker – Struijk & Struijk Makelaardij

Rebranding

De identiteit van Struijk & Struijk was enigszins verouderd en de organisatie was toe aan een frisse look. Met verkoopborden in het straatbeeld is het belangrijk dat een makelaar herkenbaar is. Daarom hebben we gekozen om het kleurenpalet dat al jaar en dag bij Struijk & Struijk hoort voort te zetten. Het logo echter mocht flink op de schop. En dat hebben we gedaan.

Levensgroot beeldmerk

In de identiteit hebben we gebruik gemaakt van een icoon: een omgekeerd huisje met een &-teken. Dit beeldmerk komt op verschillende manieren terug in de huisstijl en maakt het logo van Struijk & Struijk herkenbaar. We hebben het icoon levensgroot op piepschuim uit laten voeren en onderdeel gemaakt van de fotografie. Dit maakt de fotografie herkenbaar en ‘eigen’.

Online marketing

Ook online werd de huisstijl doorgevoerd. We maakten het ontwerp voor de website en voerden verbeteringen door. Als de website dan toch op de schop gaat, waarom dan niet de gebruikservaring en conversiegerichtheid verbeteren? Omdat we werken aan de vindbaarheid (SEO) van Struijk & Struijk hebben we waardevolle data verzameld voor deze wijzigingen.

Op online marketing gebied mogen we Struijk & Struijk ook terzijde staan. Door onze campagnes op social media en Google Ads zorgen we voor meer zichtbaarheid en leads. We hadden het al even over een thuiswedstrijd. Dit is zo’n organisatie waarbij we mooie kansen krijgen om te scoren.