De rit naar Noordeloos levert prachtige Hollandse plaatjes op. Wanneer je eenmaal de snelweg achter je hebt gelaten waan je je in een totaal andere wereld. Een molen, uitgestrekte kreken en pittoreske bruggen. Dit is de plek waar Lakerveld gevestigd is. Op afspraak gaan bij deze klant is beslist geen straf.

links Henk Lakerveld, rechts Johan Kamp

Lakerveld Ingenieurs & Architecten, een club met zo’n 15 professionals, houdt zich bezig met het behouden en verbeteren van gebouwen. De oorsprong van het bureau ligt in restauratie van monumentale gebouwen. Door de jaren heen is het bureau gegroeid tot een full-service bureau waarbij ze naast restaureren ook renoveren, onderhouden, verduurzamen en herbestemmingen realiseren. We gaan in gesprek met Johan Kamp, projectleider en lid van het directieteam van Lakerveld.

1. Wat was de aanleiding om een nieuwe huisstijl en website te laten ontwikkelen?
Als bedrijf hebben we een start gemaakt met een nieuw directieteam en vanuit daar kwam de wens om onze communicatie te updaten. We werden via een relatie doorverwezen naar jullie en zo is het contact tot stand gekomen.

2. Waar heeft ZOUT jullie mee geholpen?
Jullie wisten ons te overtuigen dat datgene wat we hadden niet aansloot bij waar we voor staan. Mede daarom hebben we qua lay-out de stap gezet die ons klaar maakt voor de toekomst. Jullie hebben ons nieuwe logo en huisstijl ontworpen en onze nieuwe website ontwikkeld. Daarnaast hebben jullie ons geholpen met het vormgeven van onze interne en externe documenten, het bedenken van een relatiegeschenk en het ontwikkelen van animatievideo’s.

3. Waar ben je blij mee als je kijkt naar het resultaat?
Het resultaat wordt gewaardeerd als fris en modern met een knipoog naar het verleden. De kleuren die gekozen zijn, zijn namelijk gebaseerd op het schilderwerk van monumentale gebouwen. Zelf vind ik de verschillende driehoeken in het logo passend, dit helpt om onze modulaire dienstverlening uit te leggen en we hebben het goed kunnen doorvoeren op onze interne documenten.

4. Hoe heb je het contact met ZOUT ervaren?
Het is fijn dat er steeds een nieuwe meeting wordt ingepland. Vanwege de extreme drukte is het voor ons lastig om een project als dit prioriteit te geven. Dan is er de kans dat het verzandt. Jullie wisten dit steeds te doorbreken. Het contact is prettig en als het nodig is, kunnen jullie snel schakelen.

Huisstijl logo Lakerveld
Lakerveld huisstijl visitekaartje
Onwerp website Lakerveld
Huisstijl Lakerveld