De boksring in met Elite Personal Training

We begonnen onze samenwerking met Elite Personal Training in de boksring. Normaal gesproken zijn wij degene die klanten uit hun comfortzone halen, maar nu waren we zelf aan de beurt.

In de boksring vertelde eigenaar Jeroen dat Elite meer is dan Personal Training. Ook voeding en mentale coaching horen bij zijn aanpak. Daarnaast werd ons meteen duidelijk dat zijn werkwijze niet voor mietjes is. Na de sessie werden we uitgedaagd met een HIIT workout die ons letterlijk de adem benam.

Door te kiezen voor studio fotografie waarbij gespeeld is met licht en rookeffecten, geven we de marketing van Elite een eigen look & feel.

Mentale workout

Na de sessie in de boksring hebben we Elite uitgenodigd voor de ZOUT strategiesessie. Fysiek minder belastend, maar mentaal evengoed een flinke workout. De strategiesessie omvat een degelijke verkenning van het merk en werpt uitdagende discussies op hoe het merk gepositioneerd kan worden. Na vier uur hadden we alles in handen om een goede positioneringsstrategie te kunnen ontwikkelen.

De ene personal trainer is de andere niet, iedereen heeft zijn eigen aanpak en focus. Daarom hebben we gekozen Elite op een nichemarkt te positioneren, namelijk ondernemers, managers en leidinggevenden. Mensen die naast een zware baan ook aan hun fysiek willen werken. Mensen die door training, voeding en het mentale aspect willen werken aan een uitstraling die past bij wie ze zijn en wat ze doen.

Bepalende fotografie

Bij de visuele identiteit hebben we ervoor gekozen om fotografie een grote rol te laten spelen omdat we hiermee een unieke stijl en sfeer kunnen creëren. Een strakke huisstijl gecombineerd met donkere fotografie levert de spanning op die we zoeken in een ontwerp. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met de website en hebben we het merkconcept uitgewerkt naar signing, werkboek en interieur. Met als resultaat dat de hele gym en alle uitingen de sfeer van het merk ademen. Een toffe samenwerking en we wensen Elite PT veel succes met het uitbouwen van zijn missie!

Bekijk de website van Elite PT