Er is niets ongrijpbaarder dan een reclamebureau zonder gezichten en met vaag geklets, daarom stellen we ons graag even voor.

Ons team bouwt aan merken. No-nonsense en zonder gedoe pakken wij jouw merk aan om het krachtiger te maken. We zetten strategie en creatie in om goede ideeën praktisch te vertalen. Kennismaken? Koffie of thee?

Dirk

Dirkteur, Ontwerper

Creatief en recht door zee. Dirk is de perfecte gesprekspartner voor onze klanten. Brainstormen is zijn daily business. Zijn geheim? Zowel serieus als grappig zijn. Serieus grappig dus.

Esther

Strateeg, Social media goeroe

Deze strateeg is thuis in merkprofilering en weet de juiste vragen te stellen om door te dringen tot de kern. Ze is niet bang om eerlijk te zijn en kritisch mee te denken.

Marloes

Contentstrateeg, Social media goeroe

Marloes ziet altijd mogelijkheden om met content het verschil te maken. Ze duikt met haar meegaande karakter helemaal in het verhaal van jouw organisatie.

Mandy

Ontwerper

Creatief, gezellig en to the point... een kanjer op het gebied van design. Ze houdt zich voornamelijk bezig met ontwerpen van mooie uitingen. Dit kan een nieuw logo zijn, maar ook een nieuwe banner of brochure.

Corneline

Contentmarketeer

Goede content, sterke teksten en altijd een brede lach, dat is Corneline ten voeten uit. Lees je iets leuks van ZOUT of onze klanten... waarschijnlijk komt het uit de koker van Corneline.

strategie

Een strategie begint met goed nadenken. Nadenken over de identiteit van je bedrijf en de doelen die je wilt behalen. In een strategische sessie gaan we de diepte in en leiden we je naar een stevig fundament waarop je verder kunt bouwen.

creatie

In onze studio ontwerpen wij creatieve uitingen die de aandacht van de doelgroep trekken. De sterkste campagnes zijn opgebouwd met sprekende visuals en knallende teksten, die passen bij jou én je doelgroep! Leg je vraag aan ons voor, daag ons uit!

Mogen wij meedenken?

Leg je vraag of case aan ons voor en laat ons nadenken. Waarom zou je zelf alles moeten verzinnen?

Stuur een bericht