Online Marketeer

Wil jij meewerken aan het succes van onze klanten? Wil jij organisaties helpen groeien en online resultaat behalen? Solliciteer dan op de functie Online Marketeer.

Wij zijn op zoek naar een online marketeer die houdt van afwisseling. Afwisseling in werkzaamheden en afwisseling in klanten. Het ene moment werk je voor een makelaar, dan voor een laboratorium, dan weer voor een accountant. Schakel jij moeiteloos tussen projecten en de verschillende onderdelen van het online marketing vak? Dan ben jij de online marketeer die we zoeken.

Over ons
ZOUT is een groeiend reclamebureau op Goeree-Overflakkee. We zijn een klein en hecht team, we zijn collega’s maar ook vrienden. We zijn goed in strategie, ontwerp, websites en marketing en hebben een drive om bedrijven naar een next level te brengen. Wil jij je aansluiten bij deze missie?

Over jou
We vinden het vooral belangrijk dat je gemotiveerd bent om een kampioen in online marketing te worden. Dat je leergierig bent en durft te experimenteren. Als je enige ervaring hebt in online marketing is dat een goede binnenkomer. Een goede basis op het gebied van SEO, SEA en e-mailmarketing vinden wij een vereiste. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je zowel zelfstandig als sámen kunt werken, dat je sociaal vaardig bent en dat je goed kunt schrijven.

We staan open voor een dienstverband van 16-32 uur per week.

Voldoe je niet overal aan, maar ben je wel heel erg gemotiveerd?
Pitch waarom we jou moeten uitnodigen op gesprek!

Meer informatie? Check de vacaturepagina!