LinkedIn kan het beste marketingkanaal voor je organisatie worden. Dit zeggen we omdat het voor onszelf het beste marketingkanaal is...

Onze LinkedIn training is bedoeld voor organisaties, ondernemers en medewerkers die meer met LinkedIn willen gaan doen. Bijvoorbeeld om meer zichtbaarheid te creëren of klanten te werven.

Wij leren je hoe je sterke posts maakt, je profiel up to date maakt en laagdrempelig in contact komt met nieuwe mensen/klanten. Veel mensen voelen een drempel om iets te plaatsen op LinkedIn. Wij zorgen dat je vertrouwen krijgt in je eigen vaardigheden zodat je geen drempel meer voelt om iets te plaatsen!

Waarom zou je een LinkedIn training volgen bij ZOUT Media?

Wij weten zelf hoe belangrijk LinkedIn voor een organisatie kan zijn. Wij houden ons dagelijks bezig met de social media accounts van klanten waardoor we veel kennis hebben opgedaan.

Het uitvoeren van een contentstrategie, het wekelijks plaatsen van posts op bedrijfspagina’s en persoonlijke profielen, het adverteren voor bedrijven, het behoort allemaal tot ons dagelijkse werk. En niet te vergeten het uitvoeren van onze LinkedIn strategie op onze eigen profielen. Doordat we veel met LinkedIn bezig zijn en veel kennis hebben opgedaan, kunnen we jou leren hoe je LinkedIn praktisch in kunt zetten.

Linkedin Training
Linkedin Training

Inhoud Training

  • Veel praktijk!
  • Advies over je profiel
  • Je profiel tijdens de training updaten
  • Brainstormen over goede content
  • Functies om je netwerk uit te breiden
  • De mogelijkheden van adverteren en bedrijfspagina
  • Inplannen, handige apps en Do's en Don'ts
  • Specifieke vragen vanuit jouw kant
  • We gaan tijdens de training niet in op het Recruiter abonnement

Prijs LinkedIntraining

Onze trainingen duren zo’n 3 tot 4 uur. De inhoud van de training wordt vooraf afgestemd, zodat we tijd besteden aan de dingen die jullie willen leren.

De prijs van de LinkedIn training is afhankelijk van het aantal deelnemers. Meestal geven wij trainingen aan groepen, denk aan zo’n 5 tot 12 personen. Dit is een ideale groep voor een interactieve training. Kleinere en grotere groepen kan ook. Vraag hieronder meer informatie op, dan maken we een voorstel op maat.

De training geven we op onze locatie in Middelharnis (25 minuten onder Rotterdam), of op locatie in Nederland of België.

Reactie van een trainee:

Eindelijk meer inzicht in het nut en noodzaak van LinkedIn! Dankzij de kennis en hulp van Esther kunnen we LinkedIn meer gaan inzetten om ontwikkelingen in ons werk te delen, ons netwerk en bereik uit te breiden en zijn onze profielen weer up to date. Een leerzame en productieve middag!

– Marije Veplanke • Directiesecretaris Gemeente Den Haag

Over de LinkedIn training die wij hebben verzorgd voor 10 directeuren in het fysieke domein van Gemeente Den Haag

De trainers

De LinkedIn training wordt gegeven door Esther of Marloes. Wij houden van social media en zijn fan van de mogelijkheden van LinkedIn. We hebben veel ervaring en kennis over LinkedIn, kennis die we graag met je delen. Maar naast theorie is de training heel praktisch en is er ruimte voor jouw specifieke vragen.

P.s. heb je dit blog over LinkedIn Adverteren al gelezen? Misschien interessant voor je!

Maatwerk training

Heb je specifieke wensen voor de LinkedIn training? Soms maken we bijvoorbeeld de combinatie met een (lokale) fotograaf die meteen nieuwe profielfoto’s schiet. Laat het ons weten, dan denken we met je mee.

Ben je niet op zoek naar een training maar naar een partij om je LinkedIn content uit te besteden? Dit kan ZOUT voor je verzorgen. Kijk dan eens op: contentmarketing uitbesteden.

Meer informatie LinkedIn Training

Wil je een training bij ons volgen? Vul dan je gegevens in en we nemen contact met je op!