LinkedIn kan het beste marketingkanaal voor je organisatie worden. Dit kunnen wij zeggen, omdat het voor onszelf het beste marketingkanaal is...

Onze LinkedIn training is bedoeld voor ondernemers en medewerkers die LinkedIn commercieel willen inzetten. Bijvoorbeeld om naamsbekendheid te krijgen of klanten te werven. Wij leren je hoe je sterke posts maakt, je profiel up to date maakt en laagdrempelig in contact komt met nieuwe mensen/klanten.  Als je het eenmaal leuk begint te vinden ben je niet meer te stoppen!

Waarom zou je een LinkedIn training volgen bij ZOUT Media?

Nou… hierom! Wij weten zelf hoe belangrijk LinkedIn voor een organisatie kan zijn. Wij houden ons dagelijks bezig met de social media accounts van klanten waardoor we veel kennis hebben opgedaan. Het bijhouden van LinkedIn, persoonlijke profielen, bedrijfspagina’s, het uitrollen van een contentstrategie. Wij helpen klanten, maar voeren het ook voor onszelf uit. Ook van adverteren op LinkedIn zijn we groot fan!

Linkedin Training
Linkedin Training

Inhoud LinkedIn Training

  • Veel praktijk!
  • Advies over je profiel
  • Je profiel tijdens de training updaten
  • Brainstormen over goede content
  • Functies om je netwerk uit te breiden
  • De mogelijkheden van adverteren
  • Inplannen, handige apps en Do's en Don'ts
  • Specifieke vragen vanuit jouw kant
  • We gaan tijdens de training niet in op het Recruiter abonnement

Prijs LinkedIntraining

De training kost € 450

Het gaat om een training van 3 uur, op ons kantoor in Middelharnis (30 min. onder Rotterdam). Op locatie kan ook, dan berekenen we reiskosten á 0,25 per km.

Meerdere personen

Je kunt de training ook volgen met meerdere personen. De prijsopbouw is als volgt:
1e persoon € 450
2e persoon + € 100
3e en volgende personen + € 50

De trainers

De LinkedIn training wordt gegeven door Esther of Marloes. Wij houden van social media en zijn fan van de mogelijkheden van LinkedIn om jouw organisatie een boost te geven. Naast theorie en praktijk hebben we in de training veel aandacht voor jouw vragen. En oh ja, we hebben ook koekjes!

P.s. heb je dit blog over LinkedIn Adverteren al gelezen? Misschien interessant voor je!

Maatwerk training

Heb je specifieke wensen voor de LinkedIn training? Laat het ons weten. Wij krijgen regelmatig de vraag of we een training over zowel LinkedIn, Facebook als Instagram kunnen verzorgen. Geen probleem, dan maken we een voorstel op maat voor je.

Inschrijven LinkedIn Training

Wil je een training bij ons volgen? Vul dan je gegevens in en we nemen contact met je op!