Wil je meer kennis over LinkedIn? Volg een LinkedIn training bij ZOUT!

Onze LinkedIn training is bedoeld voor iedereen die meer met LinkedIn wil gaan doen. Bijvoorbeeld om meer zichtbaarheid te creëren of klanten te werven. Wij leren je hoe je sterke posts maakt, je profiel up to date maakt en je netwerk uitbreidt. Jij weet precies hoe je aan de slag kunt met LinkedIn!

LinkedIn training voor bedrijven

Wij houden ons dagelijks bezig met de social media accounts van klanten waardoor we veel kennis hebben opgedaan en de kracht van LinkedIn kennen.  

We verzorgen dagelijks content voor bedrijven op LinkedIn, draaien advertentiecampagnes en zorgen voor meer connecties. We kennen de mogelijkheden van LinkedIn en blijven up to date doordat het ons dagelijkse werk is. De kennis die wij hebben opgedaan willen we tijdens een training LinkedIn graag met je delen!

Linkedin Training
Linkedin Training

Inhoud Training

  • Advies over je profiel
  • Je profiel updaten tijdens de training
  • Brainstormen over goede content
  • Functies om je netwerk uit te breiden
  • De mogelijkheden van adverteren en bedrijfspagina
  • Inplannen en andere handige tips
  • Specifieke vragen vanuit jouw kant
  • We gaan tijdens de training niet in op het Recruiter abonnement

Prijs LinkedIntraining

Onze trainingen duren zo’n 3 tot 4 uur. De inhoud van de training wordt vooraf afgestemd, zodat we tijd besteden aan de dingen die jullie willen leren.

De prijs van de LinkedIntraining is afhankelijk van het aantal deelnemers. Meestal geven wij trainingen aan groepen, denk aan zo’n 5 tot 12 personen. Dit is een ideale groep voor een interactieve training. Kleinere en grotere groepen kan ook. Vraag hieronder meer informatie op, dan maken we een voorstel op maat.

De training geven we op onze locatie in Middelharnis (25 minuten onder Rotterdam), of op locatie in Nederland of België.

Reacties van een aantal trainees:

De trainers

De LinkedIn training wordt gegeven door Esther of Marloes. Wij houden van social media en zijn fan van de mogelijkheden van LinkedIn. We hebben veel ervaring en kennis over LinkedIn, kennis die we graag met je delen. Maar naast theorie is de training heel praktisch en is er ruimte voor jouw specifieke vragen.

P.s. heb je dit blog over LinkedIn Adverteren al gelezen? Misschien interessant voor je!

Maatwerk training

Heb je specifieke wensen voor de LinkedIn training? Soms maken we bijvoorbeeld de combinatie met een (lokale) fotograaf die meteen nieuwe profielfoto’s schiet. Laat het ons weten, dan denken we met je mee.

Ben je niet op zoek naar een training maar naar een partij om je LinkedIn content uit te besteden? Dit kan ZOUT voor je verzorgen. Kijk dan eens op: contentmarketing uitbesteden.

Meer informatie Training LinkedIn

Wil je een training bij ons volgen? Vul dan je gegevens in en we nemen contact met je op!