Instagram is booming. Geef je business een boost en kom in contact met nieuwe klanten. Volg een Instagram Training en tover je saaie account om in een aantrekkelijke feed!

Onze Instagram training is bedoeld voor ondernemers en medewerkers die meer met een zakelijk Instagram account willen doen. We leren je hoe je sterke posts maakt, hoe je stories inzet, hoe je een aantrekkelijke feed creëert. Maar we leren je ook hoe je posts kunt inplannen en wat handige apps zijn om te gebruiken. Wil je adverteren op Instagram? Dan laten we je natuurlijk zien hoe het werkt. Maak jij in de training meteen je eerste advertentie?

Waarom een instagram training volgen bij ZOUT Media?

Nou… hierom! Wij zijn dagelijks bezig met social media campagnes voor onze klanten. Het bijhouden van hun Instagram account, maken van stories en adverteren via Instagram. Door de jaren heen hebben we veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van Instagram. Daardoor weten wij wat wel en niet werkt. Onze instagramtraining is de juiste keuze als je werk wilt maken van je Instagram account.

Instagramtraining
Instagramtraining volgen

Inhoud Instagramtraining

  • Vooral véél praktijk!
  • Een contentstrategie bedenken die wérkt
  • Brainstormen over authentieke content
  • Instagram Stories inzetten
  • De mogelijkheden van adverteren
  • Meetbaar maken van Instagram
  • Inplannen, handige apps en Do's en Don'ts
  • Specifieke vragen vanuit jouw kant

Prijs Instagramtraining

De training kost € 350

Dit is een training van 3 uur, op ons kantoor in Middelharnis (30 min. onder Rotterdam). Op locatie kan ook, dan berekenen we reiskosten á 0,25 per km.

Meerdere personen

De training kan ook worden gevolgd met meerdere personen. De prijsopbouw is als volgt:
1e persoon € 350
2e persoon + € 100
3e en volgende personen + € 50

De trainers

De Instagram training wordt gegeven door Esther, Marloes of Mandy. Wij zijn alledrie dol op Instagram (lichtelijk verslaafd). Naast theorie en praktijk hebben we in de training veel aandacht voor jouw vragen. En oh ja, we hebben ook altijd koekjes!

P.s. heb je dit blog over Instagram Shopping al gelezen? Misschien interessant voor je!

Training op maat

Heb je specifieke wensen voor de training? Laat het ons weten. Wij krijgen regelmatig de vraag of we een training over zowel Facebook, Instagram als LinkedIn kunnen verzorgen. Geen probleem, dan maken we een voorstel op maat voor je.

Inschrijven Instagramtraining

Wil je een training bij ons volgen? Vul dan je gegevens in en we nemen contact met je op!