Heb jij ook een nichtje dat goed is met een viltstift...?

Een paar jaar geleden kwam onze grote vriend John van Nimwegen over de vloer. John is, zo mogen we wel zeggen, één van de meest professionele personal trainers op Goeree-Overflakkee en omstreken. Maar een logo ontbrak en zijn website bleek, om het in professionele termen uit te drukken, een gedrocht te zijn.

Fundament voor de toekomst
John was al een tijd bezig met zijn bedrijf, maar wilde het nu goed gaan oppakken. We gingen in gesprek en daaruit bleek dat hij al diverse partijen had laten sleutelen aan een goed logo, maar het kwam niet van de grond. Ook zijn website was dus nog niet helemaal jofel. Daarom realiseerden wij een logo, huisstijl, brochures en website. John z’n reactie nadat de opdracht afgerond was, klonk als volgt: “Dit had ik veel eerder moeten doen, we hebben echt een goed fundament gelegd voor de toekomst”.

Ik ken wel iemand die…
Bovenstaand verhaal komen we wel vaker tegen. Mensen kennen een nichtje dat goed is met een viltstift of een neefje dat goed overweg kan met een iPad. Wanneer ze er voor kiezen een reclamebureau de opdracht uit te laten voeren is de reactie altijd hetzelfde: ‘Dit hadden we veel eerder moeten doen.’

Professionaliteit
Neem jij jezelf en je bedrijf serieus? Kies dan voor kwaliteit en professionaliteit, en schakel een reclamebureau in. Je merk goed in de markt zetten is essentieel voor het verder laten groeien van je organisatie. Dus niet gaan voor de korte termijn, snel iets in de lucht hebben, maar investeren in de lange termijn. Kortom: investeren in je eigen groei!