Even voorstellen: Mandy

We bloggen, we maken social media onveilig en je komt ons overal op de website tegen, maar wie zijn we nu eigenlijk? In onze ‘Even voorstellen’ blogs interviewen we elkaar, zodat jij ons een beetje beter leert kennen. In dit blog vertelt onze designer Mandy wat meer over zichzelf.

Wat deed je voor ZOUT?
Voordat ik mijn avontuur bij ZOUT begon werkte ik als verpakkingsspecialist bij een familiebedrijf in Delft. Hier was ik de verbinding tussen de marketing- en inkoopafdeling door me dagelijks bezig te houden met het verpakkingsproces van bestaande en nieuwe producten. De overstap naar ZOUT is iets heel anders, maar toch niet vreemd. In het verleden heb ik ook ervaring opgedaan als Grafisch Vormgever en bij dit enthousiaste team zit ik dan ook helemaal op mijn plek.

Waarvoor kunnen we bij jou aankloppen?
Dankzij mijn brede ervaringen in het vak combineer ik als ontwerper graag mijn grafische kwaliteiten met technische kennis. Het is heerlijk om dagelijks creatief bezig te zijn en mooie dingen te mogen maken. Daarnaast kan ik ook iets betekenen als schakel tussen het ontwerp- en productieproces van nieuwe uitingen. Wanneer ik op kantoor ben zal ik me voornamelijk bezig houden met ontwerpen van mooie uitingen. Dit kan een nieuw logo zijn, maar ook een nieuwe banner of brochure.

Wat vind je te gek aan je functie bij ZOUT?
Waar ik echt blij van word is dat we bij ZOUT werken met een klein, compact team. Hierdoor krijg je van ieder zijn werkzaamheden iets mee en leer je elkaar erg goed kennen.

Welke eigenaardigheden heb je?
Denk jij te weten dat ik elke dag begin met een bakje thee of tijdens iedere lunch een boterham met pindakaas. Niets is zo onvoorspelbaar! Bij voorkeur neem ik iedere dag iets anders en het liefst wel drie ingrediënten op één boterham.

Iets wat we niet van jou zouden verwachten?
Ik droom van wonen in een oude molen met een wei vol lammetjes.

Wat is volgens jou het lekkerste eten ever?
Als een echte bourgondiër hou ik natuurlijk van eten en drinken, maar niets is zo lekker als Italiaans. Van pizza tot pasta met goede olijfolie en veel Parmezaanse kaas!

Hoe omschrijf je jouw ochtendritueel?
Na een keertje snoozen, spring ik uit bed voor een frisse douche en een ontbijt met kwark met granen. Daarna heb ik een ritje naar het “eiland” voor de boeg. Vaak krijg ik de vraag hoe lang dat wel niet is, maar elke ochtend geniet ik tijdens de autorit van 3FM of een Indie Rock playlist en bereid ik me voor op de werkdag.