Even voorstellen: Dit is Esther

We bloggen, we maken social media onveilig en je komt ons overal op de website tegen, maar wie zijn we nu eigenlijk? In onze ‘Even voorstellen’ blogs interviewen we elkaar, zodat jij ons een beetje beter leert kennen. In dit blog vertelt ons strategisch wonder Esther wat meer over zichzelf.

Wat deed je voor ZOUT?
Ik was 21 jaar oud toen ik getrouwd en wel, net terugverhuisd naar Goeree-Overflakkee, begon aan mijn eerste baan. Ik heb zeven jaar bij een landelijk accountantskantoor gewerkt, eerst als communicatiemedewerker en later als hoofd van de afdeling Communicatie. Een hele mooie periode waarin ik veel ervaring heb opgedaan in de breedte van het communicatievak. Na zeven jaar heb ik de gok gewaagd om samen met Dirk ZOUT op te starten.

Waarvoor kunnen we bij jou aankloppen?
Ondernemers adviseren over hun marketingcommunicatie vind ik heerlijk om te doen. Bij voorkeur strategisch meedenken met de klant over hun (her)positionering en de manier waarop ze de markt in willen gaan. Ik ben erg enthousiast over onze strategische sessie waarbij we in twee sessies tot een duidelijke positionering, brandmessage en ideeën voor doorvertaling komen. Ik doe ook open als je meer met social media wilt gaan doen. Contentstrategieën, advertentiecampagnes, trainingen geven: ik word er blij van!

Wat vind je te gek aan je functie bij ZOUT?
Het is heel afwisselend, van strategisch tot praktisch. Daarnaast vind ik het tof om met zoveel verschillende ondernemers om te gaan. Het zijn allemaal andere typetjes. Maar ik kan er oprecht heel enthousiast van worden als ik zie dat een ondernemer het in de vingers heeft.

Bepaalde eigenaardigheden waarvan we op de hoogte moeten zijn?
Ik ben degene die continu het kantoor opruimt. Collega’s worden er gek van. Ik heb ooit een uitspraak onthouden: ‘Als het bij je boekhouder een rommeltje is, vertrouw je hem dan je cijfers toe?’ Wij proberen hier een balans te vinden tussen opgeruimd en creatief chaotisch.

Iets wat we niet van jou zouden verwachten?
Ik houd heel erg van klussen. Ik zou ooit nog wel een bouwval op willen knappen.

Wat is volgens jou het lekkerste eten ever?
Geef mij maar een lekker broodje gezond, nacho’s, salade geitenkaas of een burger.

Hoe omschrijf je jouw ochtendritueel?
Voordat ik uit bed stap bedenk ik eerst hoe laat ik ergens moet verschijnen, of ik casual of netjes ga en hoe ik binnen de gestelde tijd zowel mezelf als dochterlief van een ontbijt voorzie.