Even voorstellen: Amy

Hoi! Ik ben Amy en ik loop sinds kort stage bij ZOUT Media. Ik ben 20 jaar en zit in mijn laatste jaar van de opleiding Communicatie aan Hogeschool Inholland in Rotterdam. In deze afstudeerperiode mag ik met veel plezier nieuwe kennis opdoen over het communicatie en marketing vak bij ZOUT. Tijdens mijn stage mag ik me bezighouden met social media, (merk)strategieën en contentcreatie. Ik kijk er naar uit om voor verschillende klanten aan de slag te gaan en hen te helpen om hun communicatie- en marketingdoelen te bereiken. Ik hoop uiteindelijk eind dit schooljaar mijn diploma te mogen ontvangen.

Ik woon in het Zeeuwse Kerkwerve en in mijn vrije tijd ben ik vaak creatief bezig: haken, tekenen en schilderen doe ik graag. Daarnaast sta ik het liefste te kokkerellen. Bolussen, macarons, maar ook een romige pasta zijn al langsgekomen in de keuken. Verder spreek ik graag met vrienden af, vind ik het leuk om een festival te bezoeken en ga ik graag op reis. Mijn bucket-list bestemming is Canada, daar wil ik nog een keer naartoe om mijn familie te bezoeken.

Een willekeurig feitje over mij: ik ben sinds kort bloeddonor bij Sanquin. Eens in de vier maanden ga ik dus langs bij de bloedbank. Daarnaast luister ik veel muziek en ik luister graag naar de nummers van Kensington of Nothing but Thieves. Naast mijn stage bij ZOUT werk ik één dag in het weekend bij een kledingwinkel in Renesse. Al met al zal ik me in deze periode niet zo snel vervelen. 😉