BETER VINDBAAR

Meer bezoekers op je website met SEO.

Wil je dat mensen jouw website beter weten te vinden? Met zoekmachineoptimalisatie krijgt je website een hogere positie in Google. Is dat eenvoudig? Nee, want iedere organisatie wil goed vindbaar zijn. Er zijn dus nogal wat concurrenten op de hoge posities.

De sleutel naar een hoge positie in Google is: maandelijks je website en de content op je website verbeteren.

Ik heb interesse!

Waarmee wij je helpen:

Voor zoekmachineoptimalisatie is het van belang dat je goed kunt tekstschrijven, verstand hebt van websites en van Google. Door ZOUT in te schakelen zorgen wij dat er maandelijks aan je website gewerkt wordt, met als doel een hogere positie in Google en daardoor meer bezoekers op je website.

 • Meer bezoekers op je website
 • Na 6 maanden inzicht of het werkt voor jouw branche/product
 • Maandelijkse terugkoppeling over resultaten
 • Het abonnement is maandelijks opzegbaar

Hoe werkt het?

Wij werken op basis van een abonnement waarbij we maandelijks SEO voor jouw website doen. Je krijgt maandelijks terugkoppeling over de resultaten. Websites in Wordpress, Woocommerce of Shopify hebben onze voorkeur. We kunnen SEO doen vanaf 4 uur per maand.

Om te weten op welke zoekwoorden je vindbaar wilt worden is het aan te raden te starten met een zoekwoordenonderzoek. Wij onderzoeken welke zoekwoorden voor jouw organisatie het meest relevant zijn. We bespreken samen op welke zoekwoorden je wilt inzetten met SEO en bepalen welke landingspagina’s hierbij horen. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag!

Vertel mij meer...

We vertellen graag meer over onze werkwijze en ideeën tijdens een kennismaking.

Mail naar hallo@zoutmedia.nl, bel naar 0187 – 64 21 64 of laat je gegevens hieronder achter.
  Maartje Boschman, IQ Messenger

  ZOUT zorgt ervoor dat organisaties in de zorg en industrie onze state-of-the-art alarmeringssoftware nóg beter kunnen vinden door middel van de SEO-optimalisatie van onze website. Bij ZOUT denken ze erg met je mee en verrassen ze ons met leuke ideeën om écht het verschil te maken.

  Ernst Verhoef, Estate Parking

  Onze ervaring met ZOUT: Een jong team met veel ambitie en een hoog bereik qua marketingkanalen, waaronder SEO & SEA. Elke stap wordt overwogen genomen met als uitgangspunt het behalen van een positief eindresultaat. Goede feedback, met visie voor groei en vooruitgang.

  Eldert Reedeker, Struijk & Struijk

  ZOUT helpt ons met het uitvoeren van de marketingtaken, zoals SEO, SEA en advertentiecampagnes op social media. Iedereen in het team heeft een eigen discipline, wat ertoe leidt dat ze alle expertise in huis hebben en we met al onze vragen terecht kunnen. De communicatie verloopt met korte lijnen en is lekker duidelijk.