ZOUT wenst je fijne feestdagen!

Hoi! Hoe gaat het met je? Heeft de eindejaarstress je te pakken gekregen of ben je eraan ontkomen? Bij ZOUT laten we ons niet gek maken en kijken we uit naar de feestdagen die voor ons liggen. Een periode van genieten, rust en reflectie. Een tijd om terug te kijken hoe het afgelopen jaar verlopen is.

Eén van de vragen die ik (Esther) mezelf dan stel is: heb ik het afgelopen jaar plezier gemaakt? Dat is voor mij persoonlijk een belangrijke waarde in mijn werk en leven. Maar in de hectiek van alledag, het streven naar mooie omzetcijfers, het blussen van brandjes en afwerken van mijn mailbox vergeet ik hier wel eens bij stil te staan. Ook wij hebben doelen die we willen behalen, ook wij hebben uitdagingen, ook wij willen groeien. Als je vooruit wilt komen moet je soms pijn lijden, door de zure appel heen bijten, geld en tijd investeren en risico’s nemen. Dus ja, ondernemen kan soms pijn doen.

Maar tegelijkertijd vind ik de reis naar het doel het mooiste wat er is. Kan ik er oprecht van genieten om met elkaar te bouwen en met elkaar te groeien. Het afgelopen jaar heb ik het goed naar mijn zin gehad. Ik heb er plezier in gehad om bedrijven in de markt te zetten met een nieuwe look & feel en nieuwe marketingstrategie. Ik heb plezier gehad in het contact met onze klanten, waarmee we samen konden bedenken, creëren, sparren en lachen. Ik heb ervan genoten dat we steeds meer grip op ons bedrijf kregen en krijgen. En ik heb ontzettend veel plezier gehad met het topteam waar ik deel van uitmaak.

En hoe is het met jou? Heb jij plezier gehad afgelopen jaar? Heb je genoten van het bouwen aan je bedrijf? Ik hoop en gun het je van harte. Fijne feestdagen!