Marktplaats

Marktplaats is voor autodealers één van de belangrijkste portalen om occasions te verkopen. Om de advertentiemodule (dekrachtvanmarktplaats.nl) te promoten wilden ze een mailing versturen naar hun automotive klanten. Wij mochten deze toffe klus voor hun verzorgen.

De mailing bestond uit een boek, sleeve, boekenlegger, envelop en etiket. En dat 6.500 keer. Het boek ‘Lead the way’ van Paul de Vries heeft ZOUT eerder ontworpen en is een must have voor eigenaren en verkopers in de autobranche.

Wij zijn aan de slag gegaan met het ontwerpen van de sleeve, de boekenlegger, het etiket en leverden het drukwerk van deze items. Daarnaast verzorgden we het projectmanagement: voordat de boeken geadresseerd en wel bij 6.500 mensen op de mat ligt moet er namelijk een en ander goed geregeld worden.

Voor het inpakken hebben we de hulp ingeroepen van WEBEGO, het werkbedrijf van de Gemeente Goeree-Overflakkee. Deze kanjers hebben het inpakwerk tiptop verzorgd!

Vraag je je af hoe Marktplaats bij een bureau als ZOUT Media terecht komt? Daar kunnen we maar één antwoord op geven: goed werk leveren en de juiste connecties hebben.


Terug naar het overzicht