ZOUT tilt Estate Parking naar een ander niveau

StrategieDoor Esther op 25 Mar 2020

Een bedrijf overnemen, maar niet verder willen met de huidige naam. Wat doe je dan? Dan schakel je ZOUT in en gaan wij aan de slag met een merkstrategie. Ernst Verhoef deed dit en vanuit een fijne samenwerking is Estate Parking tot stand gekomen, een resultaat waar wij beiden erg trots op zijn.

Doelgroepen

In de strategiesessie hebben we ingezoomd op de specifieke doelgroepen voor wie een liftparkeersysteem interessant is. Namelijk; vermogende particulieren en projectontwikkelaars van kleinschalige appartementencomplexen. Vermogende particulieren kunnen met behulp van een liftparkeersysteem of draaiplateau eenvoudig hun wagenpark onder hun villa parkeren. Voor appartementencomplexen is een liftparkeersysteem ideaal omdat er vaak op een kleine oppervlakte veel auto’s geparkeerd moeten kunnen worden. Met een parkeersysteem kunnen er in de garage meerdere auto’s onder en naast elkaar geparkeerd worden.

Wij doen het anders

Uit de concurrentieanalyse kwam naar voren dat de concurrenten vooral de technische aspecten van een parkeersysteem communiceren. Wij besloten het anders aan te pakken. Wij hebben ervoor gekozen om de huisstijl en de foto’s sfeer en beleving mee te geven. Dit hebben wij onder andere gedaan door een Ferrari, Porsche en een oldtimer te gebruiken in de fotoshoot. Zo zien klanten het systeem meteen in gebruik. Het geeft het merk een luxe uitstraling en de boodschap sluit aan bij de mensen die het systeem aan zullen schaffen. Hetzelfde wilden we doorvoeren in de naamgeving. Met de naam Estate Parking geven we het bedrijf de juiste lading én vinden we herkenning bij de doelgroep.

Bekijk het eindresultaat op Estate Parking

Gezellig contact

Het contact met Ernst was altijd prettig en informeel. Hij volgde onze aanbevelingen veelal op, maar stak ook zijn eigen mening niet onder stoelen of banken. Dat werkt prettig, want zo maak je samen het eindproduct beter. Het leuke aan de samenwerking was dat Ernst nooit alleen kwam. Hij nam zijn vrouw Addy naar elke meeting mee. Gezellig en nuttig!

Eens verder praten? 
Bel Esther!

0187 - 64 21 64