ZOUT in de boksring

StrategieDoor Esther op 23 May 2019

We begonnen onze samenwerking met Elite Personal Training in de boksring. Normaal gesproken zijn wij degene die klanten uit hun comfortzone halen, maar nu waren we zelf aan de beurt.

In de boksring vertelde Jeroen dat Elite PT meer is dan Personal Training. Ook voeding en mentale coaching horen bij zijn aanpak. Daarnaast werd ons meteen duidelijk dat zijn werkwijze niet voor mietjes is. Na de sessie werden we uitgedaagd met een HIIT workout die ons letterlijk de adem benam.

Na de sessie in de boksring hebben we Elite uitgenodigd voor de ZOUT strategiesessie. Fysiek minder belastend, maar mentaal evengoed een flinke workout. De strategiesessie omvat een degelijke verkenning van het merk en werpt uitdagende discussies op hoe het merk gepositioneerd kan worden. Na vier uur had de strateeg van ZOUT alles in handen om een goede positioneringsstrategie te kunnen ontwikkelen.

Rust als het kan, vecht als het moet.

De ene personal trainer is de andere niet, iedereen heeft zijn eigen aanpak en focus. Daarom hebben we gekozen Elite op een nichemarkt te positioneren, namelijk ondernemers, managers en leidinggevenden. Mensen die naast een zware baan ook aan hun fysiek willen werken. Mensen die door training, voeding en het mentale aspect willen werken aan een uitstraling die past bij wat ze zijn en wat ze doen.

De strategie is uitgezet en we weten hoe we Elite willen positioneren, nu de vertaling naar verhaal en beeld nog. Bij de visuele identiteit hebben we ervoor gekozen om fotografie een grote rol te laten spelen omdat we hiermee een unieke stijl en sfeer kunnen creëren. Een strakke huisstijl gecombineerd met donkere fotografie levert de spanning op die we zoeken in een ontwerp. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met de website en hebben we het merkconcept uitgewerkt naar signing, werkboek en interieur. Met als resultaat dat de hele gym en alle uitingen de sfeer van het merk ademen, tot aan de deurmat toe!

Een toffe samenwerking en we wensen Elite PT veel succes met het uitbouwen van zijn missie!

Vragen over dit artikel? 
Bel Esther!

0187 - 64 21 64