Schildersbedrijf Goeree

StrategieDoor Esther op 29 Jul 2019

“De verwachtingen van klanten overtreffen.” Dat hoorde ik Gerben Tieleman zeggen tijdens de strategische sessie die we hadden voorafgaand aan het re-brandingstraject. De verwachtingen van klanten overtreffen doet Schildersbedrijf Goeree volgens hem door op een rustige en nette manier te werken, en door vast te houden aan kwaliteit, precisie en vakmanschap.

Ik (Esther) vind het knap als je als ondernemer je eigen koers durft te varen en de waarden waar je voor staat zo duidelijk in je bedrijf terug laat komen.Dan durf je écht onderscheidend te zijn.

Schildersbedrijf Goeree was wel toe aan een re-branding. Nog steeds werd gewerkt en gecommuniceerd met een logo dat zo’n 27 jaar oud was. Leuk voor een antiekzaak, maar niet om de huidige markt mee aan te spreken. Het ontwikkelen van de nieuwe visuele identiteit hebben we gedaan vanuit de gedachte dat dit bedrijf zich herkenbaarder en prominenter mag profileren in de markt. Daarom, heldere en felle kleuren, duidelijke typografie. Dit bedrijf staat als een huis en mag gezien worden.

Wij zijn erg tevreden en compleet verrast door de ideeën en uitwerking van ZOUT Media. We zijn superblij met het resultaat!

Daarnaast vinden we het belangrijk dat de waarden en het profiel van deze organisatie duidelijk worden gecommuniceerd en dat de ondernemer achter het bedrijf op een persoonlijke manier geëtaleerd wordt. Wij geloven dat mensen zakendoen met mensen. De ondernemer is zo’n belangrijke schakel in het opbouwen van een netwerk en het vermarkten van zijn dienstverlening. Laat zien wie de ondernemer is!

Op de website www.goereeschilders.nl zie je het eindresultaat van onze visie op dit re-brandingstraject. Na de visuele identiteit en website werden tal van middelen gerealiseerd zoals advertenties, busbelettering, spandoeken voor aan de steigers, werkkleding, sportveldborden et cetera. Dit bedrijf kan er weer een aantal jaren tegen aan.

Eens verder praten? 
Bel Esther!

0187 - 64 21 64