Onderzoeksbureau Lucht en Gassen

WebDoor Esther op 03 Dec 2019

Als reclamebureau zijn we van alle markten thuis. Niet alleen omdat ons vakgebied groot is, van ontwerp tot online marketing, maar ook omdat onze klanten heel divers zijn. Zo hebben we onlangs een laboratorium toegevoegd aan onze klantenkring.

In opdracht van NEDLAB realiseerden we een website voor de niche Lucht en gassen en koppelden daar een zoekmachine-optimalisatie traject aan.

Realisatie website

Als je een website voor een niche maakt is het van belang dat je je ook daadwerkelijk bij deze niche houdt. Dat je je verdiept in de doelgroep, dat je hen weet aan te spreken met wat je vertelt, in woord en beeld. Dit was ons uitgangspunt bij de website Lucht en gassen, waarmee we mensen willen aanspreken die lucht of een gas willen laten onderzoeken. De website wordt gebruikt door specialisten in de gezondheidzorg, petrochemische industrie, voedingsmiddelenindustrie of maakindustrie.

Lucht en gassen speelt op veel plaatsen een belangrijke rol. Denk bijvoorbeeld aan de zuurstof toevoer binnen ziekenhuizen, perslucht die gebruikt wordt door brandweerlieden of het produceren van dranken waarbij koolzuur wordt toegevoegd. De samenstelling en kwaliteit van lucht en gassen is letterlijk van levensbelang.

Content is king

Om de juiste bezoekers naar de website te trekken hebben we de zoekmachine-optimalisatie opgezet, ook wel SEO-traject genoemd. De basis van dit traject is content, want content is king. We hebben ons verdiept in de materie van lucht en gassen en hebben ons laten inspireren door voorbeelden uit de praktijk. Met de teksten geven we een indruk wat NEDLAB kan betekenen. Zo hebben we content ontwikkeld op specifieke zoekwoorden gasmonster analyseren of het waarborgen van de kwaliteit van ademlucht. Door middel van het SEO-traject zorgen we dat de traffic op de website toeneemt.

Wil je meer weten over onze SEO-trajecten? We vertellen je graag hoe wij te werken gaan.

Eens verder praten? 
Bel Esther!

 

0187 - 64 21 64