Lodder Financials

StrategieDoor Dirk op 03 Jun 2019

Soms komen er uit een koffieafspraak de beste ideeën. Zo'n afspraak hadden we met Lodder Financials. Alles leek te kloppen; een mooi en groeiend bedrijf, specialisten in het werkveld, goede klanten maar toch er ontbrak iets...

Men wilde fris voor de dag komen met hun logo, huisstijl en website en daarnaast wilden ze hun marketing een boost geven. 

Na een strategiesessie waarin we de basis legden voor het verhaal van Lodder Financials zijn we aan de slag gegaan met een restyle van het logo. De herkenbaarheid is behouden gebleven maar het geheel is een stuk moderner opgezet. Daarnaast hameren wij bij iedere klant op goede fotografie. Dus ook het team van Lodder Financials moest er aan geloven. 

Na de realisatie van de website en overige middelen zijn we aan de slag gegaan met de vindbaarheid, nieuwsbrieven, online marketing, blogs en social media campagnes. Onder andere op LinkedIn zorgen we voor een grotere naamsbekendheid voor Lodder Financials. 

Wij zijn van mening dat goed zijn in je werk tegenwoordig niet meer genoeg is. Ontwikkel een sterke identiteit en laat je horen in de markt waarin je werkzaam bent. Wij helpen je daar graag bij!

Ps. meer informatie over Lodder Financials vind je op hun nieuwe website lodderfinancials.nl 

Vragen over dit artikel?
Bel Dirk!

0187 - 64 21 64