Kuijpers Dak & Zon, van niks naar clicks!

DesignDoor Dirk op 08 Nov 2018

Wil je een leuk verhaal horen? Toen Jeroen Kuijpers van Kuijpers Dak & Zon met ons in contact kwam gaf hij aan geen website, geen logo en geen zakelijk e-mailadres te hebben. En dat voor een bedrijf dat al jaren succesvol is in het saneren van asbestdaken en het aanschaffen van zonnepanelen. Een sterk netwerk en een hotmailadres, meer was er niet nodig!

Jeroen gaf aan dat nu het moment was aangebroken om zijn bedrijf wat betreft communicatie te professionaliseren. Hij heeft ons ingeschakeld om zijn volgende stap te kunnen maken. Professioneel, verfrissend en klaar voor de toekomst.

Huisstijl

We zijn aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een logo dat duidelijk maakt wat het bedrijf doet. Een zon en een dak, zo simpel kan het soms zijn. Wel lekker strak uitgewerkt natuurlijk. Ook ontwikkelden we de huisstijl, waaronder briefpapier, enveloppen en visitekaartje. Het visitekaartje is ontworpen in de vorm van een dak. Een detail, maar it's all-in the details. Niet waar?

Van niks naar clicks…

Om de visuele identiteit af te maken hebben we ook de website gerealiseerd. We zijn hierbij tegemoetgekomen aan de wens van de opdrachtgever om zijn producten te kunnen laten zien. Sprekende foto's en duidelijke teksten maken de website af. Kuijpers Dak & Zon is klaar voor de toekomst!

Vragen over dit project?
Bel Dirk!

0187 - 64 21 64