Het social media succes van ZZeebox

Door Marloes op 12 Jun 2019

We zeggen het wel vaker; sterke social media campagnes kunnen veel doen voor je bedrijf. ZZeebox is hier een goed voorbeeld van.

Het concept is simpel: ZZeebox ontwikkelt terreinen met nieuwe garageboxen die te koop of te huur worden aangeboden aan particulieren en bedrijven. En dat op 4 locaties in en rond Zierikzee. Aan ons de vraag om de juiste doelgroep te vinden. Door middel van onze social media campagnes hebben wij ZZeebox geholpen in korte tijd vrijwel alle boxen (bijna 150 stuks!) te verkopen.

Hoe we dat voor elkaar hebben gekregen?

Juist, door een sterke en prikkelende lead-gedreven Facebook en Instagramcampagne op te zetten en dit te combineren met offline media. De online marketing werd getarget op de doelgroep die geïnteresseerd was in boxen voor opslag van spullen, voor hobbyruimte of als investering. We realiseerden een strakke overzichtelijke website, flyers, brochures, billboards en advertenties.

Hierdoor genereerden we veel leads naar de website en werd het project een groot succes. Inmiddels worden een aantal van de bestaande terreinen uitgebreid met nieuwe boxen. De social media campagnes doen hun werk. Missie geslaagd!

Eens verder praten? 
Bel Marloes!

0187 - 64 21 64