Even voorstellen: Dit is Joost

Door Joost op 14 Dec 2018

We bloggen, we maken social media onveilig en je komt ons overal op de website tegen, maar wie zijn we nu eigenlijk? In onze ‘Even voorstellen’ blogs interviewen we elkaar, zodat jij ons een beetje beter leert kennen. In dit blog vertelt onze grafische held Joost wat meer over zichzelf.

Wat deed je voor ZOUT?

Back in time, in mijn studententijd, was ik een heerlijke flierefluiter. Maar na deze mooie jaren was het tijd om echt aan de slag te gaan. Ik begon met werken bij een ontwerpbureau in Rotterdam. Ik had het hier ontzettend naar mijn zin maar de reistijd was erg lang. Ik kwam bij ZOUT terecht en ging deze beide banen combineren. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt fulltime bij ZOUT te gaan werken.

Waarvoor kunnen we bij jou aankloppen?

Je kan bij mij aankloppen voor alles wat met design te maken heeft. Ik houd me bezig met visuele concepten, webdesign en een beetje front end development. Daarnaast vind ik het leuk om na te denken over de strategische kant van een huisstijl. Ik geef graag een ongevraagd eerlijk advies ;)

Wat vind je te gek aan je functie bij ZOUT?

We werken in een klein informeel team. Eigenlijk zie ik het meer als een vriendengroep die samenwerken aan een gezamenlijk doel. Ik vind het leuk om mooie dingen te maken en dat kan ik uitgebreid doen hier.

Nog even voor de administratie:

Bepaalde eigenaardigheden waarvan we op de hoogte moeten zijn?

Alles moet zo efficiënt mogelijk. Zelfs de route naar de supermarkt en het inrichten van de wasmand, haha. En daarnaast doe ik altijd net alsof ik van alles heel veel afweet maar heb ik eigenlijk alleen maar een brede algemene kennis die handig is voor Triviant. ;)

Iets wat we niet van jou zouden verwachten?

Ik ben pas geleden een koffiebranderij begonnen met mijn broer. Gewoon uit liefde voor koffie. Momenteel werken we vanuit mijn schuur. Maar we hopen, als het eindelijk eens lukt, groter te worden en uiteindelijk onze eigen koffie te gaan verkopen in een koffiezaakje. En ohja, ik ben vader van 2 fantastische kindjes.

Wat is volgens jou het lekkerste eten ever?

Stipt op nummer 1 staat, voor in de winter, een stoofpotje. Die maak ik bijna elke week wel. En als snack in de avond het liefst kippenpootjes uit de oven.

Hoe omschrijf je jouw ochtendritueel?

M'n dochter is de wekker, dus als die naast het bed staat te springen is het tijd om op te staan. Ik kleed me aan en maak een ontbijt voor het gezin. Een cappuccino mag niet vergeten worden uiteraard. Daarna fiets ik richting het kantoor van ZOUT.

Vragen over dit interview?
Bel Joost!

0187 - 64 21 64