Een nieuwe huisstijl en website voor Praktijk InTeam

WebDoor Dirk op 27 Nov 2019

Praktijk InTeam is een psychologenpraktijk van gekwalificeerde basispsychologen, GZ-psychologen en psychotherapeuten gevestigd in Den Haag. Ze bieden een kwalitatieve en hoogwaardige behandeling die aansluit op de persoonlijke behoeften van hun cliënten. ZOUT werd benaderd met de vraag om een frisse stijl en website te realiseren. Daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen, dus zijn we aan de slag gegaan!

Een breinbrekend logo

We hebben in het logo gekozen voor een frisse uitstraling. Het kleurgebruik en het lettergebruik zorgen voor een zachte en menselijke uitstraling. Het beeldmerk is een abstracte weergave van de diverse hersengebieden die er zijn en verwijst naar het vakgebied waar Praktijk InTeam zich in heeft gespecialiseerd, de psyche van mensen.

Website voor patiënten en ZZP'ers

In de website is de stijl verder uitgewerkt. Het is een overzichtelijk geheel geworden waarbij patiënten, maar ook ZZP’ers die zich willen aansluiten, makkelijk kunnen zien wat de mogelijkheden zijn bij Praktijk InTeam. Daarnaast is er een koppeling gerealiseerd waarbij patiënten zich eenvoudig kunnen inschrijven en is er een koppeling naar een portal waarbij patiënten diverse behandelgegevens kunnen inzien. Een website waarbij Praktijk InTeam zich sterk en onderscheidend profileert in de markt.

Reactie van de klant

Toen we de website presenteerden aan de directeur van Praktijk InTeam waren haar woorden: “WAUW, wat fris en professioneel… dat zijn wij”. Daar doen wij het voor, missie geslaagd!

Vragen over deze case?
Bel Dirk!

0187 - 64 21 64