10 stappen voorwaarts voor Verzuim Academie.

StrategieDoor Esther op 31 Oct 2019

Verzuim Academie is een mooi initiatief om verzuim te helpen voorkomen. Marja Krans, eigenaar van de Verzuim Academie, praat met Esther over het proces dat we samen hebben doorlopen.

1. Wat is de Verzuim Academie?

Verzuim Academie is een online trainingsplatform op het gebied van verzuim, re-integratie en sociale wetgeving voor ondernemers. Het helpt ondernemers om de ingewikkelde wet- en regelgeving in simpele stappen te doorlopen, op een zelf gekozen moment.

2. Hoe heeft ZOUT jullie vooruit geholpen?

Door onze identiteit en vervolgens onze doelgroepen vast te stellen. Na te denken over wie wij zijn en waarom we dit doen. En een mooie website gemaakt die aanspreekt en past bij ons bedrijf.

3. Hoe kijk je terug op het proces?

Het lijkt aanvankelijk voor de hand liggend, maar door dieper door te vragen in de workshop sessie komen er verrassende dingen uit. Beeldmerken die passen bij je bedrijf. We stonden echt aan het begin van een nieuwe onderneming en maakten direct 10 stappen voorwaarts.

4. Wat zijn nu de volgende stappen voor jullie?

Door middel van social media meer naamsbekendheid creëren en nieuwsgierigheid in de markt. En we zijn met een aantal prospects uit ons directe netwerk gestart met een pilot, zodat we referenties kunnen opbouwen.

Wil je meer weten over De Verzuim Academie?
Kijk dan eens op de website.

Eens verder praten? 
Bel Esther!

0187 - 64 21 64

Volgend artikel