Als je vooruit wilt

Wij houden van ondernemers. Ondernemers die ambitie hebben en vooruit willen. Die willen investeren om verder te komen. Die commercieel zijn en geloven in de kracht van marketing.

In gesprek met ondernemers valt ons op hoe creatief, vindingrijk en ambitieus men kan zijn. En dat vinden wij heerlijk. De drang om ergens je stempel op te drukken, doelen te stellen en de handen uit de mouwen te steken is nodig om een bedrijf op te bouwen. Wij geloven dat de wereld wacht op wat jij te bieden hebt als ondernemer.

Wat wij marketing noemen
Het gaat erom het juiste product op de juiste tijd aan de juiste persoon aan te bieden. Dat is wat wij marketing noemen en daar kunnen we je bij helpen. Als startpunt helpen we te ontdekken wat de kern van je bedrijf is, formuleren wat het unieke van je bedrijf is en helpen je ideale klant te bepalen. Wij maken een profiel van je organisatie, waarbij we helpen om focus aan te brengen. Je kunt niet alles aan iedereen leveren, maar je kunt voor een kleine groep mensen heel belangrijk zijn.

Dat is wat wij naar boven halen in onze strategiesessie. Vervolgens maken we dit tastbaar door een merkboodschap te formuleren en een visueel merkconcept te ontwikkelen. Bekijk bijvoorbeeld de case van Visitbrouwersdam.nl, Elite Personal Training of Agrarisch adviesbureau TTW om een beeld te krijgen.

Meer nadruk op strategie en marketing, omdat het onze dienstverlening completer en effectiever maakt.

Omdat we vooruit willen…
We doen dit niet alleen voor onze klanten. We hebben het ook voor onszelf gedaan. We hebben het merkconcept van ZOUT tegen het licht gehouden en bepaald dat er een herpositionering moest komen. Meer nadruk op strategie en marketing, omdat het onze dienstverlening completer en effectiever maakt. Onze nieuwe identiteit is hiervan het resultaat. Waarom we dit doen? Omdat wij vooruit willen.

Jij toch ook?